20120304

Nye frimerker med Kong Harald og Dronning Sonja

Posten feirer Kongeparets 75-årsjubileum med å utgi et eget prestisjehefte i et begrenset opplag( 12500 hefter). Disse frimerkene selges ikke på postkontorene og inngår heller ikke i filatelitjenesten abonnement av nye norske frimerker. Dette heftet inneholder tekst og bilder fra kongeparets liv. I tillegg inneholder heftet også tre meget vakre minatyrark. Disse blir altså ikke lette å få tak i. Men de kan fortsatt bestilles hos Posten Norges nettbutikk:

https://ordre.posten.no/OA_HTML/ibeCCtpSctDspRte.jsp?section=11374&parentSection=11360

Bestill heftet før det blir utsolgt!

Personlige frimerker fra Hønefoss

Hønefoss postkontor har utgitt to frimerker med motiv fra byen. Dessverre er opplagstall og utgivelsesdato ukjent. Begge frimerkene selges på postkontoret. Det ene frimerket viser byens største attraksjon : Hønefossen. Denne fossen ligger faktisk midt i byen og er du heldig så kan du oppleve å se fossen med vann i også. Til vanlig er den tørrlagt siden alt vannet går til kraftproduksjon.

Hønefossen sommeren 2011Det andre frimerket viser Hønefoss kirke. Kirken ville vært 150 år i år. Men dessverre brant kirken ned i januar 2010. Ny kirke er under planlegging og den vil bli bygget på den samme plassen.

Hønefoss KirkeHønefoss kirke brenner 26. januar 2010


Feilstemplinger fra Februar 2012 - del 9

To nye datoer fra februar 2012 :